29 Nisan 2013 Pazartesi

Cafefernando' dan Ekşi Mayalı Simitler

Timelinenımda David Lebowitz' den şöyle bir tweet gördüm.


Tweet de her zaman tariflerini merakla beklediğim Cafefernando' nun nasıl tanımlayabileceğimi bilemiyorum muhteşem görsellere sahip ekşi mayalı simitlerini gördüm. Tadlarının kötü olması gibi bir ihtimal görmediğim için hemen buzdolabından ekşi maya starterımı çıkardım. Sabaha kadar bekledikten sonra hamuru yaptım sonra bir gün daha sabrettim ve ortaya müthiş simitler çıktı. 3 günlük bir uğraş ama evdekiler bir günde bu altı simiti yediler ve çok da beğendiler. Bugün daha üstünden bir hafta geçmeden bir daha bu güzel simitleri yaptım. Şöyle oldular;







Tarif de vermiyorum, Çünkü cafefernando  çok güzel anlatmış. Afiyet olsun :P

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder